1. Fødslen - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
Dag 1

 
”Du er lige blevet far til en dreng”. Beskeden via mobiltelefonen fik mig til at slå et slag med rattet. Jeg kørte bagefter campingvognen, hvor Michael var chauffør. Han ringede til mig, fordi vi var i færd med at flytte vognen til kennelfar og -mor, nu Honey skal føde.

Jeg kørte bagefter i den anden bil – og måtte lige sunde mig: ”Ja, ja, tak, øh, det var da ikke planen” fik jeg fremstammet.
 
De sidste kilometer blev tilbagelagt i et tempo, som færdselspolitiet nok ikke ville nikke anerkendende til…men hvad…vi havde fået hvalpe….igen.
 
Honey tog såmænd røven på os. Planen var at hun skulle føde på tirsdag, men fødte allerede 15.30 lørdag den første lille bitte hvalp (ja, den vejede et halvt pund smør) og så smuttede de ellers som mandler de næste fire timer. Fem små hvalpe – alle med tap – var født. Og Honey – hun var, præcis som første gang – stolt som en pave og veg ikke fra tjansen som mor. Hun er allerede faldet ind i rollen som hundemor og burde få en medalje.
 
Hun er meget opmærksom – og har lynhurtigt lært at tælle til fem. Mangler der en hvalp, går Honeys radar straks i aktion og hvalpen skal lokaliseres.

Nu har vi et pænt lille boyband, fire trefarvede og en tofarvet.
 
I det første døgn er meget tid gået med at drikke mælk, kravle og møve sig rundt i hvalpegården. Der er fuld fart på – allerede nu. Hvordan skal det så gå, når de vokser til.
Her er de så, de fem - ser det ud til - frække drenge......Vi mangler to til 7-mands fodbold.......
FAKTA:
I går lørdag den 03.07.2021 fødte DKCH DEVDHCH Sweet Courage Ginger Undercover (Honey) 5 dejlige drenge - 4 trefarvede og 1 tofarvet. Honey havde endnu en nem og ukompliceret fødsel.
Faren til de 5 drenge er Irinstyle Electric Dragon (Drake).


Tilbage til indhold