11. Kunsten at gå - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
At opleve en helt ny verden er i sig selv et chok. Men så at kunne bevæge sig rundt i den på – godt nok usikre – fødder, men alligevel at komme rundt på sine fire ustabile poter, det er ikke så lidt af en oplevelse.

Men de tre må bebser er lige nu i fuld gang med at udforske verden.

Øjnene er åbne, men synet er ikke sådan helt ok endnu. Men det kommer ganske sikkert i løbet af et døgns tid. Til gengæld er alle tre nu i fuld gang med at lære at gå. Forpoterne har de lært at få balance på – nu er det bagpoterne og ikke mindst resten af kroppen, der skal i balance. Hvis ikke det sker, triller de rundt som små fordrukne skildpadder og ligger med poterne opad mens de små ben kører rundt.
Op igen og et nyt forsøg, som igen ender med et rullefald. Det er sjovt at se på, men må være uendeligt hårdt for dem fysisk. De skal jo have hele deres kropsvægt trillet rundt hver gang!

Nå – det lykkes engang imellem at komme og op at gå – det lykkedes så godt for Tri Han, at han var på springtur. I et ubevogtet øjeblik, forcerede han den 5 cm høje kant på hvalpegården og var løs på stuegulvet. Han nåede dog kun en meters penge før han blev stoppet – af menneskefar – som pænt men bestemt løftede han tilbage i indhegningen igen….og nu husker vi at lukke lågen når hvalpene er alene i nogle minutter….ellers har vi hvalpe over hele stuegulvet…..hehe…..

Nå, det bliver kun værre – men også spændende. For helt ærligt – nu har vi i to-en-halv-uge set hvalpene vokse og vokse – nu begynder det sjove – de bevæger sig rundt, leger, snuser, oplever, smager, skider, hviner, piver, rusker og hygger sig med hinanden og os.

Go fredag.

Tilbage til indhold