9. To uger - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
BREAKING NEWS: Nu sker det! Hvalpene er begyndt at åbne øjnene! De to blå – male og female blue – har fået små sprækker ved øjenlågene og dermed er de begyndt at betragte verden ude omkring.

At tænke sig – hvilket syn, der møder dem. En helt ny verden åbenbarer sig for dem – det må være underligt og lidt skræmmende. Specielt, hvis det er vores fjæs, der møder dem som det allerførste ! ”Ups, lad mig komme ind igen” – kunne være en tanke som går gennem hovederne.

Eller også den lidt mere optimistiske ”Wow, hvor er det spændende, lad mig komme ud og se mig omkring!”

Nå, det får vi heldigvis ikke afsløret – men et faktum er nu, at de ganske langsomt og formentligt indenfor et døgns tid kan se…..wow!
Nu er begge hanner over et kilo og er nogle store dejlige drenge. Female Blue er lidt mindre, men de små 50 gram, hun ligger under et kilo, betyder ikke alverden.

Det er stadig forrygende hvordan de bevæger sig rundt i hvalpegården – og vi har nu lagt et lagen ud i hele gården, så det glatte linoleum bliver lidt nemmere at kravle på – de skulle jo gerne op at stå og gå, når de bliver en tre-fire dage ældre.

I morgen, tirsdag, har de 14 dage – 2 ugers fødselsdag – og mon ikke det skal fejres !

Tilbage til indhold