12. Far far jeg kan gå - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
Far, far, jeg kan gå!

Lille blå tæve er forunderlig. Hun er den forsigtige pige. Lidt genert, piber lidt, når de to drenge tromler hende ved mælkebaren. Men hun er så fremmelig på andre måder. I aftes – sent – præsterede hun således at være den første, der kom op på alle fire og gik ikke et, to, tre skridt, men hele en meter eller halvanden i hvalpegården!

Til gengæld var hun ogse så træt bagefter, at hun sov et par timer. Også Tri-han, Traktoren, forsøgte sig med lidt vandring, men missede. Han er sgu også for fed til det!

Nå, det var en stor fornøjelse at se hende stolpe rundt på stive ben og med tunge lige i munden. Hun var – fornemmede vi – pavestolt af sin præstation. Og det var far og far da osse! De små´s første skridt!

Øjnene er nu helt åbne og vi vi fornemmer at de kan skimte bevægelse. Et ordentligt syn har de ikke endnu, men lys, mørke og store bevægelser reagerer de på.

Også ørerne er begyndt at blive som ”normale” beagleører. De er begyndt at åbne sig, og vi får en reaktion fra blue han og tri han når vi klapper. Så kigger de, eller drejer hovedet….så de kan høre et eller andet.

Nå det var dagens opdatering. I øvrigt, så er vi ved at have fundet navne. Men vi offentliggør det først på lørdag, da vi her holder ”vovsedåb” for de små pusser. Nogle gode venner kommer forbi og er vanvittige nysgerrige for at få at vide, hvad de skal hedde…de må, som andre, vente til lørdag….hvor navnene på Honeys første kuld bliver offentliggjorte. Så er hvalpene osse tre en halv uge gamle……

Ha en god og forrygende dag, vejret bliver super.

Tilbage til indhold