4. Slaget på Reden - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
Så er vi nået til mandag den 2. april. Slaget på Reden fandt sted på denne dag i 1801, vi fik CPR-numre i 1968 – og Pers forældre har 52. års bryllupsdag. Hjertelig tillykke med det!

Hvalpene er nu seks dage gamle og fulde af numre og aktivitet. Faktisk er det underligt at tænke på, at de ikke kan se en hujende fis (hvordan sådan en ellers ser ud!) og heller ikke kan høre noget. Men de kan lugte, smage og føle varme, og det er utroligt, som de ”ser” verden.

I løbet af natten har to af de tre været en tur i vandskålen. Ikke fordi de vil tage fodbad, eller gøre morgentoilette, men tilsyneladende fordi de synes, den er spændende. Det var direkte morsomt at se, hvordan de stak deres lille tunge i det dersens ”våde vand” – og så kunne konstatere, at det så absolut ikke var mælk! Nå det blev til en tungespids vand – og så gik turen ellers på krible-krable-vis tilbage til mor Honeys patter – det ved man jo, hvad er!

De små klumper har i øvrigt taget meget på – de vejer nu omkring et halvt kilo hver og appetitten er ganske forrygende. Og man kan spise både mens man ligger på siden, på maven, på hovedet, på langs og ja, stort set i alle positioner. Og når man så ikke gider spise mere, slipper man bare taget i patten og lader sig rulle nede på tæppet – joe, det er sande stuntmen/women de tre hvalpe. De kravler op på mors mavse og så lader de sig trille ned igen. Forrygende flot show at sidde og studere.

Der er nu ikke meget synkront over deres spisen. Når man får lyst, så kravler man hen og griber en pat – sætter malkemaskinen i gang og så drikker man til man ikke kan mere. Men det foregår ikke uden lyd. Hold kæft hvor de smasker! De lyder nærmest som en spædekalv der ikke har fået mad i to døgn. Nå, men de kan jo ikke selv høre det – så de er tilgivet!

Det var dagens nyt – eller rettere – nattens nyt.
Ha en forrygende dag!

Tilbage til indhold