2. Personligheder - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
Så er flokken vågnet op til en ny dag, og efter det triste i går, ser vi fremad. Og det gør hvalpene også. Endda med fuld fart.

Trefarvet han er døbt ”Traktoren” idet han moser sig afsted i bedste frø-krabbe-stil. Og det går stærkt – så stærkt, at vi nu er nødt til at lukke hvalpegården, ellers krabber han sig ud! Og han kan sgu ikke se endnu…….hvad bliver det ikke til.

Blå pige er blevet den ”tøsede” der klynker, hvis hun er kommet til en mælkehane, der ikke er så hurtig som hun synes, den skal være. Så får vi alle tur med høje utilfredshedspib og ”kan-I-så-ikke-lige-tage-og-få-fingeren-ud-og-hjælpe-mig”-lyde. Og så skal hun flyttes til en bedre hane – joe – hun er magelig.

Blå han er den store tilfredse bamse, der skider, æder, sover og krabber lidt rundt – men ikke for meget – motion er jo ikke obligatorisk endnu, synes han.

Og mor? Joe, hun slider og slæber for at levere mælk til de små tørstige vapser. Hun gør det godt – og det er en fornøjelse at følge flokken.

Har i øvrigt lige set på News at børn er på lejr for at lære forskerne om prutter. De kan godt låne tre små hvalpe, der både kan det ene og andet - hvis de har brug for studiemateriale. Hvad der kommer ind, skal jo som bekendt, osse ud igen.

Tilbage til indhold