20. En gåtur bliver man træt af - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
En gåtur bliver man da træt af!

I dag handler min klumme ikke så meget om hvalpenes liv herhjemme. Næh, nej, vi er begyndt at gå ture sammen – og det vækker opmærksomhed!

Den allerførste tur var op og ned af gaden – 200 meter – ikke noget særligt. Men det blev det! For naboerne strømmede ud og skulle lige hilse på de tre nuserhunde. Der blev klappet, kælet og nusset til den store guldmedalje.

Den næste tur gik til Menneskene ved Havet – skulpturerne ved Sædden Strand. Det blev det helt store tilløbsstykke. Allerede inden vi havde fået dem ud af bilen, var de første der med ”åååååh, hvor er de søde” – og ”Må vi godt klappe dem?”-sætningen.

Og sådan blev det ved på hele besøget. Familier med børn – og såmænd også uden – kom hen og ville hilse på og lige give et klap og en møs.

Og hvalpene og deres mor nød opmærksomheden. Hvalpene nok mest, for Honey ville gerne afsted og snuse løs – og det kunne hun jo altså ikke, når alle ville beundre hendes hvalpe….nå men hun tog det nu pænt og lod dem alle klappe og nusse dem…..Faktisk var hvalpene så trætte efter turen at de slet ikke ville ud af bilen igen. De lå og kogte (sov) inden i buret i bilen og var så trætte.

I dag valgte vi at turen skulle gå til Byparken og Musikhuset. Igen var vi knap alle kommet ud af bilen – inden de første var på stedet og så kom ”Åhrrrrrrr….hvor er de sød”-sætningen igen. Og da vi kom ind i parken, måtte et par kvinder med børn, der sad og grillede, afbryde deres måltid, fordi der skulle nusses. Og sådan gik det stille og roligt rundt på legepladsen og i Byparken – nusse, nusse og kæle, kæle så der ikke var et øje tørt.

Igen i dag var de godt trætte igen. Der var ikke en lyd fra buret, da vi kørte hjemad – og de ænsede knap nok, at vi holdt ved vejs ende……Og nu sover de sødt.
Pyha, vi er godt trætte......men vi har også gået en lang tur.

Tilbage til indhold