16. 5 uger - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
Hip Hip Hurra og brum brum

I dag har hvalpene 5 ugers fødselsdag. Den blev fejret behørigt fra morgenstunden med en ordentlig gang l… i hvalpegården! Suk, for det er just ikke det, man har lyst til klokken 6.30 om morgenen…altså at vaske hvalpegård!
Nå,” it´s at dirty job”, sagde en vist engang, og efter en grundig morgenrengøring og fodring, faldt alle tre basser i søvn og snorkede højlydt det bedste de havde lært.

I fødselsdagsgave fik de tre basser noget helt særligt! En køretur! Deres først tur i et motoriseret automobil – og det klarede de med bravour. I en transportkasse med udsigt til Honey i et andet bur, gik turen ud i det grønne.

Der var klynkeri i et par minutter, men så var der ellers ro fra bagsmækken på bilen og det blev der i alle 20 minutter, som køreturen varede. Superflot, og der var ikke antydning af køresyge.

Tværtimod ville blå tæve næsten ikke forlade transportkassen igen – da vi var kommet hjem. Faktisk ville hun først ud, da det gik op for hende, at de to andre drønede rundt på terrassen og havde det skide sjovt. Så ville hun også være med - og så gik den vilde jagt på terrassen. Og da døren blev åbnet ind til huset, styrtede de ind og syntes det var fedt at lege på køkkengulvet, i gangen og i stuen – ja over det hele……

Den vilde hvalpejagt gik over det mest af huset og de havde det skide sjovt. Men så meldte trætheden sig. Nærmest som på en kontakt, der bliver slukket for, faldt de tre om indenfor et minut og så sov de ellers med snorke- og ”hmmmm-hvor-har-vi-det-godt”-lyde.
Se, det var bassernes 5 ugers fødselsdag. Hold op hvor tiden går stærkt.Tilbage til indhold