8. Mælk i massevis - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
En liter mælk. Så meget vejer Traktoren nu – han har passeret de 1.000 gram – eller et kilo.

Også de to øvrige ligger omkring de et kilo – men lige på den anden side. Så nu er der for alvor gang i de tre små bebser. De er så småt begyndt at åbne øjnene, men de er endnu ikke helt åbne.

Jeg kan ikke lade være med at overveje, hvad de dog vil tænke, når de åbner øjnene og ser, hvor der er havnet. ”Hjælp, luk mig ind igen” – kunne det være, de tænker, når de ser os – eller også er de sådan set meget tilfredse og vælger at blive…..
Nå, mon ikke det går sådan.

Varmen er for alvor kommet, og det kan man også mærke på de små, der nu søger lidt ud på det kølige gulv i hvalpegården, fremfor at ligge på den lune wetbed. Og så man så er i gang så kan man da lige udforske hvalpegårdens kanter, afskærmning og barriere – og har ”de dumme mennesker” glemt at lukke lågen, jamen, så er de straks ude på guvlet.

Hvordan fanden ved de det? Det kan jo endnu ikke se, men alligevel kan de tydeligt mærke en åben låge? Det forstår jeg ikke….men det er godt gået.

Vi er nu tæt på at have fundet navnene til de tre. Vi vil dog ikke afsløre dem endnu – men det skal nok komme. Det sværeste ved at finde navne er faktisk grænsen på de 35 tegn, som er det maksimale, de må fylde.

Nå, nu kalder bebsere – de vil gerne nusses. Så god – varm – forårssøndag.

Tilbage til indhold