19. Bolde, palleramme og gule badeænder - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
Bolde, palleramme og gule badeænder

Her er en forrygende metode for at aktivere hunde – og skabe lidt liv i baghaven. I hvert fald hvis man har hvalpe, som er så energiske som vores.

De har fået et bold-bad – der består af 300 farvede plasticbolde i en kasse, lavet af en palleramme. Desuden er der drysset lidt gule badeænder blandt boldene sådan for variationens skyld.
Så har vi lavet en lille trappe bestående af et par mursten, så hvalpene kan komme ind og ud af bassinet uden problemer.

Og hvilket hit! De elsker at rode rundt i boldene og lægge sig på dem. De tager dem i munden og går rundt – stolte – med de små trofæer – inden de får øje på en anden i en anden farve – og så er det pludselig den, som er sjov.

Alt i alt er det forrygende morsomt at se, hvordan de forholder sig til boldene, der jo bevæger sig – og dermed er lidt svære at gå på. Man kan også drysse foder i kassen, og så skal hvalpene overvinde den ”skræk” det er at stikke hovedet ned under og finde godbidderne.

Det var nu ikke ligefrem afskrækkede for hverken hvalpe eller mor Honey – så godbidderne blev støvsuget op! Så mangler du noget sjovt og aktivere din hund med – så er opskriften her!

Pallerammen er købt i jem&fix for 125 kroner. Boldene er på tilbud i fakta i denne uge til 69 kroner for 100 styk (minimum 300 i en palleramme). Badeænderne fås i legetøjsbutikker men er kun puttet i for sjov skyld.

God fornøjelse.

Tilbage til indhold