21. 8 uger og lidt til - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
8 uger og lidt til

Aller først en stor undskyldning for ikke at have skrevet længe. Men der sker hele tiden noget så man bliver forstyrret.
Men nu skal det være. En opdatering på vores liv lige nu, hvor de er 8 en halv uge gamle.

Vi er begyndt på klikkertræning. Udstyret med farverigtige klikkere (rød, blå og sort) er vi godt i gang med at motivere dem for klikkeren. Det går godt – alle tre har forstået at et blik betyder belønning. Det virker nærmest som en fjernbetjening – et klik og hvalpene kommer hen og sidder med åben mund og forventer en godbid.

Når det bliver lidt mere avanceret - sit og dæk – så er Traktoren (tri han) klart i front. Men der er jo også mad involveret så det siger næsten sig selv! De sitter og dækker (næsten) på klik og det er da forrygende godt gået af hvalpe på 8 uger…..

Vores spordag med kanin var også en pæn succes. Vi var måske lidt for kåde og lavede sporene for lange, men ca 10 meter fulgte de klart sporet direkte og det kan vi da vist være godt tilfredse med. Men hvalpene syntes nu, at Hr. Kanin var temmelig stor, da han lå der for enden af sporet….men alle fik hilst på ham.

I aften er det fredag – og så skal de udfordres! Jeg har taget en kvart liter okseblod op og vil pøse et spor til med blod på 5-10 meter. Og så må vi jo se om de kan klare dette. Det er jeg nu ikke i tvivl om, at de kan. Men vi må hellere vente til temperaturen er faldet lidt – for det er godt nok varmt……

Så varmt, at et fugtigt håndklæde er det bedste liggeunderlag for hvalpene. De nyder at ligge på det fugtige håndklæde og slappe af. Faktisk har jeg måttet udvide med et badehåndklæde, for Honey har fundet ud af, at det faktisk også er fedt at ligge på.

Jeg ønsker alle en forrygende varm og solrig weekend.
Nå jeg vender snart tilbage med nyt om blodsporet….Hygge hejsa og klik klik.

Tilbage til indhold