6. Brug for hinanden - Beaglegirls.dk

Gå til indhold
Hvalpene fortsætter med at tage på. De ligger nu omkring de 800 gram stykket – det er ganske forrygende, at de kan tage så meget på af modermælk. Det må være rene flødehaner, Honey har.

Det er også sjovt at se, hvordan de i aller højeste grad gør brug af hinanden. De kan stadig ikke se eller høre – men de ligger ofte tæt op ad hinanden – eller af Honey – når de skal slappe af eller sove. De kan instinktivt føle, hvor de andre ligger, og så krible/kravle hen for at ligge i ske.

Udfordringer er der nok af, når man er sådan en lille størrelse. Det bliver rigtigt sjovt, når de begynder at kunne se og høre. Så får de små pus vel nærmest et chok – for de opdager – på godt og ondt – at der findes en stor verden derude, som er uopdaget og dermed spændende.

Skal jeg være helt ærlig, så må det godt snart ske. Javist, de er søde små pus, når de kravler rundt, men det bliver for alvor sjovt, når de kan se og reagere på vores tilstedeværelse. Deres eventyrlyst er i hvert fald stor – og de har alle tre været rundt i hvalpegården adskillige gange i døgnet. Måske er det indbildning – men jeg synes, de også gerne vil have, der skal ske noget……..

Tilbage til indhold